Ei, eu am lucrat cu cei de la Preda Publishing

preda publishing

Preda Publishing este o companie de publicare a cartilor si reviste de specialitate, ce are sediul in Brasov. Ei au creat un program informatic care faciliteaza integrarea traducerilor in documentele din formatul PDF.

Introducere

Preda Publishing este o companie de editing si publicare a cartilor educationale, ce are ca principal obiectiu oferi studenilor o buna legatura intre viata lor academica si cea social-culturala.

Preda Publishing este un mic tipar digital care ofera o gama variata de servicii in domeniuleditiei. Printre acestea se numara si publicarea cartilor online. De asemenea, Preda Publishing doreste sa ofere consultanta in domeniul marketingului autorizat prin intermediul unei camere de comunicare proprii.

Ce este Preda Publishing?

Preda Publishing este o companie care se dedica producției și distribuției de cărți. Din 2009, compania are o problematică corporativă și este în insolvenţă. Compania produce cărţi pentru copii şi adulţi şi are 10 ani de experienţă în domeniu. Preda Publishing este specializată în producţia de cărţi pentru clasele primare sau medii, dar poate produce şi cărţi pentru copiii cu probleme de abilităţi.

Modelul de afaceri al Preda Publishing

Preda Publishing este o companie de media care are ca obiect de activitate publicarea si distributia titlurilor de cărți. Firma a început să activeze acest domeniu în 2002 și are peste 50 de titluri publicate, printre care romanele “Iubirea”, “Omul meu” și “Cuviinciosul”.Modelul Preda Publishing este extrem de eficient și rentabil. Prin intermediul unei legături strânse cu autorii, firma se adresează unei categorii largi de cititori – tinerii cercetători, oamenii de afaceri, studenții și familiile.Website: https://www.predapublishing.com/

Comunicarea la nivel intern si extern

Preda Publishing este o companie care a inceput sa se dezvolte in ultimii ani si care are la baza o politică de comunicare activă și eficientă. Iar aceasta este una din principalele axe ale companiei, astfel încât utilizatorii să poată fi contactați prin mijloace corecte și potrivite. Prin intermediul blog-ului Preda Publishing, compania doreste transmiterea mesajelor sale destinate utilizatorilor prin intermediul blog-ului personal și al altor canaluri de comunicare.

Probleme de business

Preda Publishing este o companie care a inceput sa functioneze in 2012, prin publicarea cartilor si manualelor pentru profesionistii din domeniu. In prezent, compania are un catalog de peste 1000 de lucrari si se axeaza pe publicarea cartilor si manualelor de specialitate. Pentru a-si extinde activitatea, Preda Publishing foloseste mai mult produsul propriu decat parteneriaturi cu editori sau distributori interni.

Afacerile dinamicii digitale

Preda Publishing este unul dintre cei mai mari editori de carte din Romania. Ei au creat un blog dedicat afacerilor digitale, precum si o serie de lucrari dedicate acestei teme. In primul rand, Preda Publishing le ofera cititorilor o serie de informatii utile despre cum se vizeaza cresterea numarului de vizitatori a site-urilor proprii prin promovarea diversitatii opiniilor si activitatilor online. Urmatoarele capitole ale acestui blog includ: – Cum poate fi folosit Internetul pentru a atrage noi vizitatori; – Cum se pot promova site-urile proprii prin intermediul social media; – Cine sunt persoanele care se profesionalizeaza in domeniu digital; – Cum pot fi beneficiate firmele care implica continut digital. Totodata, Preda Publishing aduce la cunostinta cititorilor seria de lucrari dedicate afacerilor

Rezultatele achizitiilor publice inregistrate de Preda Publishing

Preda Publishing a realizat achizitii publice in valoare totala de 233.036 lei, cea mai mare suma fiind acordata pentru publicarea cartii “Pe drumuri secrete: orasul din Carpaţi” (112.000 lei).

technictimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *